Het Team

Leer ons kennen
Home » Het Team
Eelco Martens

Eelco Martens

Directeur

Woonachtig in Haarlem, getrouwd en vader van 3 studerende kinderen (dochter en 2 zoons). Naast zijn bestuurswerkzaamheden bij de oudste voetbalclub van Nederland de Koninklijke HFC is hij penningmeester bij de JC Ruigrok Stichting. Verder is hij veel op zijn racefiets te vinden en in de winter op de Franse skipistes. Na verschillende directiefuncties bij Fortis en Insinger de Beaufort is hij nu bij de VEC binnen de directie verantwoordelijk voor het beleggingsbeleid en de klantrelaties.

Sander van Schaik

Sander van Schaik

Directeur

Sander woont met zijn vrouw en 4 kinderen in De Rijp. Na het Korps Mariniers begonnen in 1995 bij het hoekmansbedrijf Van der Moolen als aandelenhandelaar op Beursplein 5. Daarna bij diverse internationale bedrijven gewerkt zoals Tullet Liberty en Prudential Bache Securities als obligatiehandelaar waarbij hij voornamelijk de institutionele markt heeft bediend. Sinds 2005 is hij werkzaam bij N.V. De Vereenigde Effecten Compagnie alwaar hij onderdeel van de directie is. Zijn hobby’s  zijn motorrijden en fietsen.

Etienne Kummer

Etienne Kummer

Head of trading

Etienne is al meer dan dertig jaar werkzaam in het effectenvak. Zijn laatste functie als “Senior Bondtrader/partner” bekleedde hij bij Boer & Olij Securities. Etienne houdt zich bezig met alle facetten van de effectenhandel, waarmee hij ondersteunend is aan zowel de midoffice als aan de invulling van de portefeuilles.

Als het weer goed is vaart Etienne vaak op zijn boot op de Loosdrechtse Plassen. Daarnaast houdt hij van tuinieren en kun je hem tegenkomen tijdens het hardlopen in de buurt van Naarden.

 

Ludo Franse

Ludo Franse

Asset & Portfolio Manager

Veiligheid, vertrouwen en vakmanschap staan voor Ludo voorop; al meer dan 35 jaar. Zijn grote hobby’s zijn muziek, wijn en golf. Dit valt goed te combineren met zijn werk en het thuisfront dat bestaat uit mijn echtgenote, zoon en dochter.

Net zoals bij zijn golfspel probeert Ludo iedere dag het beste eruit te halen. Aangevuld met de expertise van specialisten. Binnen VEC vertaalt zich dat in samen met zijn relaties en collega’s het maximale presteren en de doelen bereiken.

Abe Aders

Abe Aders

Asset & Portfolio Manager

Abe is sinds 2001 actief in de financiële wereld en is zijn carrière begonnen op de optiebeurs. Daarna is hij ook actief geweest in de handel in obligaties. Hij heeft deze twee werelden gecombineerd als vermogensbeheerder en partner bij de VEC. Abe is getrouwd en heeft twee kinderen.

In zijn vrije tijd houdt hij zich het liefst bezig met kitesurfen om fysiek en mentaal in conditie te blijven. U kunt hem altijd bellen om uw financiële planning te bespreken.

Cindy de Kriek

Cindy de Kriek

Head Office Manager

Cindy is getrouwd en heeft een dochter. Zij houdt van koken, bergwandelen en shoppen. Maar het liefst maakt zij verre reizen. Ze werkt al sinds 1987 in het bankwezen, waarvan maar liefst 16 jaar bij de VEC. Cindy staat iedereen graag te woord via het contactnummer, als ze niet naar een concert is. Als head of office is zij allround, houdt zich bezig met settlements, cliëntenadministratie en interne organisatorische zaken.

Iago van den Heuvel

Iago van den Heuvel

Data analist

Iago analyseert binnen de VEC de aandelen in onze porfeuilles en zoekt door naar goede toevoegingen. Ook helpt hij bij het automatiseren van onze huidige processen om te zorgen dat deze zo snel en efficiënt mogelijk gaan. Naast dat hij bij ons werkt, onderneemt Iago ook graag en heeft hij een eigen bedrijf in de bootverhuur en bootverkoop. Naast werken doet hij aan veel verschillende sporten, van tennis tot triatlon tot kitesurfen.